Tuotteet

Voit tutustua monipuoliseen merkkivalikoimaamme osoitteessa www.hääkauppa.com. Osan merkeistä tuomme itse maahan ja ovat saatavilla vain meiltä Suomessa.

Toinen toistaan upeampia maailmalla tunnettuja merkkejä. Tule, näe ja ihastu!

Morsiuspuvut

Löydä itsellesi juuri se oikea puku joko valikoimistamme tai etsimme sinulle haluamasi unelmien puvun.

Juhlapuvut

Erityisiä pukuja erityylisille ja -kokoisille naisille nuorista varttuneimpiin. Upeat puvut kaasoille, morsiamen äidille sekä muulle juhlaväelle.

Lasten juhla-asut

Meiltä saatavana muodikkaat, design juhla-asut kaikenikäisille lapsille. Osassa merkeistä valittavina värisävyt ja yksityiskohdat erikseen omien mieltymysten tai vaikka väriteemojen mukaan. Tuotteita myös tilauksesta.

Miesten puvut

Aina kehutaan naisten pukeutumista, mutta nyt on aika näyttää, että miehetkin osaavat pukeutua ja arvostavat istuvia ja laadukkaita pukuja, jotka taatusti huomataan. Tunnetun saksalaisen miesten pukujen valmistajan tuotteet saatavana myös meiltä.

Asusteet

Meiltä saatavina laadukkaat asusteet, jotka tekevät asukokonaisuudestasi täydellisen. Valitse valikoimastamme tyyliisi sopivat asusteet ja huomaa kuinka pienillä yksityiskohdilla saadaan upeaa aikaan.

Tule ja sovita koruja, kenkiä, laukkuja, vannehameita ja muita oheistuotteita joko oman pukusi tai meillä olevan puvun kanssa.