Ajankohtaista

Vietämme avajaisviikonloppua 3.-5. helmikuuta,

VIIAENNA:ssa juhlitaan avajaisia koko viikolopun, 3.-5.2 perjantaina klo: 10 alkaen. Luvassa avajaistarjouksia, arvontaa, naposteltavaa sekä svengaavaa meininkiä..:) Arvomme kaikkien ensimmäisen viikon aikana myymälässämme käyneiden kesken 100€:n arvoisen lahjakortin liikkeeseemme. Lisäksi tykkäämällä meistä facebookissa osallistut 200€:n lahjakortin arvontaan.

Tule tutustumaan tuotevalikoimaamme ja uuteen myymäläämme!

Hää- ja juhlavaatetuksen valikoima alueella kasvaa jälleen monilla uusilla maailmallakin tunnetuilla merkeillä. Tarvitsitpas sitten yksinkertaista tavanomaisempaa laadukasta mekkoa tai säkenöivää ”red carpet” iltapukua, tule liikkeeseemme ja etsitään sinulle haluamasi puku joko esillä olevasta valikoimasta tai laajasta merkkivalikoimastamme, jolloin puku voidaan tilata juuri sinua varten.

Meiltä löydät juhlavaatteet naisille, miehille, morsiusparille sekä lapsille. Laajasta lasten juhla-asuvalikoimastamme on valittavina myös juhla-asut teemaan sopivin värein yksilöllisesti.

Moni morsiuspari ja juhlaväki on saanut juhlia tunnetuissa edustamissamme merkkipuvuissa ympäri maailmaa. Nyt myös sinulla on siihen mahdollisuus! Keväällä merkkivalikoimamme laajenee entuudestaan ja aivan uusia merkkejä saadaan myös Suomeen ja tänne pohjoiseen.

Seuraa nettisivujamme www.viiaenna.fi sekä facebook ryhmäämme www.facebook.com/viiaenna